Rólunk

2003. óta a Csaladinet.hu weboldalon keresztül szakértők bevonásával folyamatosan és ingyenesen segítjük a magyar családokat az őket érintő, mindennapi életükhöz hasznos információkkal családtervezés, gyermeknevelés, esélyegyenlőség, szabadidő, egészség és pénzügyek terén. A weboldal szerkesztése eredetileg magán kezdeményezésként indult, később egyre több munkatárs bevonása vált szükségessé, mivel a növekvő látogatószám és az információkra való magas igény számos ember folyamatos munkáját kívánja.

A működtetést jelenleg a 2007. végén éltere hívott CSALÁDI HÁLÓ EGÉSZSÉGNEVELŐ, SZOCIÁLIS, OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY végzi, bízva abban, hogy kellő támogatással tovább tudjuk folytatni segítő tevékenységünket.

Az Alapítvány célja a család értékének, mint az egészségesen működő társadalom alapkövének megerősítése és a családok életszínvonal-emelésének, életminőség-javításának, egészség-megőrzésének segítése információkkal, képzésekkel, programokkal, rendezvényekkel, együttműködve lakossággal, a kapcsolódó területeken tevékenykedő civil szervezetekkel, orvosszakmával, oktatási intézményekkel, a mindenkori kormányzattal, minisztériumokkal, parlamenti bizottságokkal, önkormányzati testületekkel, a kisebbségi, valamint hátrányos helyzetű csoportokat összefogó szervezetekkel, határon túli magyarsággal, valamint a határon túli kapcsolódó tevékenységet felvállaló alapítványokkal és egyéb szervezetekkel.

Budapest, 2022


Németh Gáborné
a Kuratórium elnöke