Regisztráció

Nicknév: *(később nem változtatható )
Jelszó: *
Jelszó újra: *
E-mail: *
Születési idő*:
A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező! Ha Ön rész kíván venni nyereményjátékunkban, kérjük az összes kért adat pontos megadását, hogy esetleges nyereményeit és ajándékait postázni tudjuk!
Teljes név:
Város:
Irányítószám:
Utca, házszám:
Telefon (nappali):
Telefon (esti):
Hírlevél:
Hírlevél formája: Sima szöveg HTML

Regisztrált tagjaink minden akciónkról és játékunkról időben értesülhetnek hírlevelünk segítségével, cikket tölthetnek fel oldalunkra. Kérem, ha értesülni kíván híreinkről, vagy tájékozódni szeretne nyereményjátékainkról, újdonságainkról, hagyja kipipálva a hírlevél funkciót!

A Tulajdonos tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fuződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. A honlapon az adatszolgáltatás önkéntes. A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a magyar jogszabályoknak megfelelően használja.

Cégünk garanciát vállal arra, hogy a website szolgáltatásai révén keletkezett, felhasználókkal kapcsolatos adatok felhasználása mindenben megfelel a hatályos magyar jogszabályoknak. Az adatokat kezelésénél különös figyelmet fordítunk az 1992. évi LXIII. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1995. évi CXIX. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelésérol szóló törvényeknek.

Regisztrált felhasználóink az erre a célra szolgáló oldalak segítségével bármikor módosíthatják megadott adataikat, töröltethetik magukat adatbázisunkból.

A felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelünk és azokat kizárólag szolgáltatásaink fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használjuk fel. Adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. Az általunk tárolt adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek, azokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.